Reply To: Best Lightweight Folding Mobility Scooters in the UK: A Comprehensive Guide
Obstawiam tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka robi robote — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. NetEnt siedzi tam mocno — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca bardziej klikam Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Obsluga odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.