Reply To: Best Lightweight Folding Mobility Scooters in the UK: A Comprehensive Guide
Siedze na tym z czterech miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Zapisalem sie z polecenia kumpla, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Gier jest naprawde sporo — licznik pokazuje kolo 5 tysiecy pozycji, chociaz w praktyce i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic Play dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, troche NetEnta, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko nawet na slabszym necie.
Start nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 darmowych spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz official website[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.
Rejestracja zajela mi doslownie chwile, min. depozyt to bodajze 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — wyplata na e-portfel przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.
Co mnie wkurzylo: KYC. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo prawie dobe. Support po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida chodzi lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — zostaje, bez fajerwerkow.