Reply To: 30 Inspirational Quotes On Tassimo Models

888starz_wgei
August 14, 2026 at 12:01 pm #377227

Siedze na tym jakies paru miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Trafilem tam z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Slotow jest naprawde sporo — licznik pokazuje jakies 6 tysiecy pozycji, chociaz realnie i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, troche tytulow NetEnt, Yggdrasil, no i megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time dziala bez zacinki na komorce tez.

Start wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz owner[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta trwa doslownie chwile, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Skrillem — kasa na Neteller przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.

Co mnie wkurzylo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Apka na iOS dziala lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — zostaje, bez fajerwerkow.