Reply To: Best Lightweight Folding Mobility Scooters in the UK: A Comprehensive Guide
Klikam tu z trzech miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec moge cos napisac od siebie. Trafilem tam z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Slotow jest masa — licznik pokazuje jakies 6 tysiecy pozycji, chociaz w praktyce i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic Play ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, troche NetEnta, Betsoft, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko nawet na LTE.
Bonus powitalny wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze wymagany obrot — 40x trzeba przeklikac, za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]скачать 888starz зеркало[/url] przed rejestracja.
Rejestracja zajela mi dwie minuty, min. depozyt to bodajze 20 zl. Place Skrillem — kasa na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.
To co mnie denerwuje: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na androida chodzi szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — dalej tam klikam, ale bez euforii.