Reply To: 30 Inspirational Quotes On Tassimo Models
Klikam tu z trzech miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec chyba moge napisac od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.
Gier jest masa — licznik pokazuje kolo 5 tysiecy pozycji, choc realnie i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Yggdrasil, no i megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki chodzi plynnie nawet na slabszym necie.
Start nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz sénégal[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.
Zakladanie konta trwa dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Robie przelewy karta — kasa na Neteller przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.
Jedyne co mnie wkurzylo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida dziala szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.