Reply To: Best Lightweight Folding Mobility Scooters in the UK: A Comprehensive Guide

888starz_drei
August 15, 2026 at 2:58 pm #377436

Obstawiam tu jakies czterech miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Slotow jest masa — z tego co widziec ponad 4 tysiecy pozycji, choc realnie i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki nawet na LTE.

Powitalny pakiet jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz вход[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place Visa/Mastercard — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

To co mnie wkurzylo: KYC. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Czat odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na iOS chodzi szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Ogolnie — dalej tam klikam, ale bez euforii.