Reply To: Best Lightweight Folding Mobility Scooters in the UK: A Comprehensive Guide
Klikam tu z trzech miesiecy, glownie na telefonie w autobusie, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Wszedlem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.
Gier jest duzo — podobno kolo 5 tys. pozycji, choc szczerze i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko nawet na slabszym necie.
Powitalny pakiet nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x trzeba przeklikac, za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]how to delete 888starz account[/url] przed rejestracja.
Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Place karta — kasa na e-portfel przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.
To co mnie denerwuje: weryfikacja. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo ze dwa dni. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida chodzi szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — zostaje, bez fajerwerkow.